Cases & Protection – Apple (UK)

Designer IPhone 11 Pro Max X XS Max XR & AirPods Cases

IPHONE CASE

Recenze Apple IPHONE XR: Měl jsem pravdu! Skoro…



Apple IPHONE XR – Po detailním testování vám přináším recenzi na jeden z nejzajímavějších telefonů – APPLE IPHONE XR. I já jsem.

Versace Style Electroplating Glossy Tpu Silicone Designer Iphone Case For Iphone X Xs Xs Max Xr 7 8 Plus

27 Comments

  1. Martin Janeš

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    Nikdy jsem nečekal, že budu chtít i po ostatních značkách, aby dělaly barevný telefony. ALE TA ČERVENÁ! ❤️❤️❤️

  2. tobias kadlc

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    Ptal jsem se kamaráda který má iPhone xr ty repráky jsou skvělý vždy jedou

  3. Jakub Fabián

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    Škoda že takhle barevný nejsou i Apple watch

  4. patrik supreme

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    uplně stejnou barvu mam i já 😀

  5. Tobias Šantora

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    Tohle je zkurveně dobrej telefon ! 😂👍👌

  6. sumák

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    Nejvic nejpropracovanejsi,nejhezci a nejdokonalejsi recenze,nejlepsi na yt.Hezky se na to kouka ♥️

  7. Viktor Petrík

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    odber like a idem do xrka! Dakujem

  8. Igreg TV

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    Je to krásny telefón preto som si ho kúpil 🖤

  9. Jáchym Ptáčník

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    Super video, bylo tam všechno, co jsem chtěl vědět, děkuju!

  10. Hofyk

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    Chci se zeptat mám SE a rozhoduju se mezi 8 a Xr popřípadě kdyby ohlásili SE 2 který z nich ? Podle všech recenzi co jsem viděl tak by mi vyhovovalo Xr vyplatí se ?

  11. Ondrys

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    Super recenze, i když není aktuální. Teď přemýšlím zda přejdu ze 7 dokud jí prodám za dobrou na XR za cenu 18k ( přesně jak si říkal v tu dobu ve videu o 4 nižší) nebo rovnou na 11 za 21k . Jinak vlastně v recenzi ti chybělo 3d touch a teď už není nikde v nových iphonech 😀 od ios 13

  12. *誰も信用しない

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    zdravím

    Mám dotaz a rad bych aby jste mi poradili, chci si kupovat mobil a nevím jestli si mám koupit Iphone XR (64gb) nebo Samsung galaxy s10 plus (128gb) oba jsem sehnal nove za stejnou cenu a nemůžu se rozhodnout, protože se bojím že samsung se za pár let začne sekat pokud nedostanu aktulalizaci :/ díky za všechny rady ❤️

  13. David 96

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    Martine, nemám co dodat. Prostě perfektní a zasloužíš si mnohem více odběratelů!!!

    Každopádně, u Portrétního režimu na iPhonu Xr jde fotit jakýkoliv objekt, ovšem pouze s aplikací Halide nebo Focos které mají svůj vlastní algoritmus. 🙂

  14. Samuel Gonda

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    To co je za napeckovaná recenze?😮😮😮TOP👌

  15. HelldjBOY

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    Bez DPH by stal 16k tak ticho

  16. Filip Hubacek

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    pokracuj , ses hodne dobrej ,prijde jako kdybych se koukal na oficialni video od apple :))

  17. Kristina Hovorková

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    Ty fotky jsou nádherné👏😶❤️

  18. Matúš Oravec

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    zase top video ale musim podotknut ze dvolezia je len hustota pixelov a nie rozlisenie ( povedal si ze take daco mali iPhony 5-6rokov dozadu ) a iphone 8 ( 326 ppi ) je z roku 2017. opravte ma ak sa v dacom mylim

  19. Sára Kamisova

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    Ty rámečky okolo jsou dokonalý

  20. Gozdik’s Unboxings

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    Mega kvalita záběrú a taky celý recenze, hned like a odber👌

  21. gordimization

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    Skvelý displej … a teraz cena ktorú s vysokou pravdepodobnosťou zaplatíte (priemerná doba do prvého poškodenia je len 10týždňov):

    Výmena displeja 8000kč 💛💛💛
    Výmena zadného krytu 4000kč 💛💛💛
    Výmena batérie 2200kč 💛💛💛

    Alebo si na krásny, nový a dizajnový telefón navleč nejaký úplne nevkusný obal aby jeho dizajn kvôli ktorému si si ho kupoval úplne zničil. Produkt doby – 22tisíc aby za 22 meisacov skončil v koši… priority doby

  22. Ohníček

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    Hele mas jen smulu na špatne kousky ja ho mam 2 měsice a fungujou mu všechny repraky

  23. Jirka Dolezal

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  24. Někdo random

    December 3, 2019 at 8:51 pm

    Ráda bych iphone s rozumnou cenou, klidně starší typ. Vyplatí se teď kupovat 6 nebo SE?

Leave a Reply