Cases & Protection – Apple (UK)

Designer IPhone 11 Pro Max X XS Max XR & AirPods Cases

IPHONE CASE

iPhone XR – Ten nejlevnější z nejlepších! Recenze, hodnocení & porovnání s iPhone XS [4K]



Pro porovnání fotek iPhone XR vs XS Max se podívejte ke mě na Instagram – do Instatories a na profil: …

2 In1 Camouflage Army Camo Flip Wallet Card Holder Bumper Case For Iphone Xs Max Xr 7 8 Plus

20 Comments

  1. Domas

    November 30, 2019 at 8:00 pm

    Momentálně 3D touch už je stejně v iOS13 nahrazen.

  2. GasetGaming

    November 30, 2019 at 8:00 pm

    Už si vydělávám na něj.

  3. Tomáš Kubinec

    November 30, 2019 at 8:00 pm

    Rád by som sa opýtal ako funguje XR ako dual sim ?

  4. Bird 130

    November 30, 2019 at 8:00 pm

    Měl jsem SE a před rokem (první týden co byl iPhone Xr v ČR) jsem si pro nej došel (logicky jsem ho objednal v předprodeji) a stále ho mám a třeba 3-4 roky ještě mít budu. Za mě parádní telefon…

  5. Streaming Gang cz

    November 30, 2019 at 8:00 pm

    Ahoj chtěl bych se zeptat má IPhone Xr ochranu proti prebytim??? Takže se nemám bát nabíjet iPhone Xr přes noc???

  6. Oldřich Smutný

    November 30, 2019 at 8:00 pm

    Mě by zajímalo, jestli Apple tyhle exoty, typu Mára, jen platí nebo i nějak líhne v tajných laboratořích. IPhone XR je sh*t a tečka. A ještě neuvěřitelně drahý shit. Jakékoli Marovy kyndy o tom, jak tento produkt má vlastní filosofii to nezmění. Jinak bych ještě rád poukázal na manipulace, které tyhle individua typu Mary používají. Třeba co se týče displeje. Problém iPhone XR není přece v tom, že má LCD displej. To nikdo netvrdí. Problém je v tom, že ten LCD displej má zaprvé směšné rozlišení a zadruhé má děsivou kvalitu barev i zobrazení. Ne Maro, netvrdíme, že je problém v tom, že iPhone XR má LCD displej a ne amoled. Tvrdime, že že problém je v tom, že hnusnejsi LCD displej než ten v iPhone XR neexistuje.

  7. Thomas Coastline

    November 30, 2019 at 8:00 pm

    Pohorsim si z hlediska displaye, repracku a fotaku oproti 7 plus?

  8. Letecké modelářství

    November 30, 2019 at 8:00 pm

    Zdravíčko, v čem stříháte videa ? Díky 😊

  9. Rosta

    November 30, 2019 at 8:00 pm

    Já budu teď přecházet z Iphone6 na XR 🙂 a tahle recenze mi hodně pomohla 😀

  10. Filip

    November 30, 2019 at 8:00 pm

    Dobrý den,
    vlastním Iphone 6s a koukám po novějším telefonu. Líbí se mi Xr a chci se zeptat jestli má smysl kupovat nový telefon teď nebo počkat do září až vyjdou nové modely.

  11. Petr Káčerik

    November 30, 2019 at 8:00 pm

    Z Nokia OS jsem přešel na Android (Sony Xperia) a musím říci, že železo bylo perfektní, ale systém to kazil – čas od času jsem musel telefon kompletně přeinstalovat a nastavit (práce cca na 2 hodiny). Nebyl jsem spokojený. Pak se mi naskytla možnost pořídit SEčko a od té doby jsem si telefonu nemusel všimnout. Jednoduše funguje. Kdykoli přijde aktualizace, jen ji potvrdím a o další se nestarám. O produktech firmy Apple lze říci jen to, že fungují.

  12. Branislav Loj

    November 30, 2019 at 8:00 pm

    diky za potvrdenie ze je v pohode ..dnes som ho zakupil

  13. Mix Box

    November 30, 2019 at 8:00 pm

    Zůstávám u SE. Jeden z důvodů a pro mě hodně zásadní je ten, že se vejde do ruky. Nemám rád velké telefony na které potřebujete dvě ruce a nebo ruku jak obr. Jinak SE má nádherný design, super výkon a ve všem na 1 až na baterii, která nevydrží až tak moc dlouho, ale dá se to. Opravdu si přeji, aby Apple začal vyrábět mobily podobného rázu, kde hlavní heslo je: ,,Menší je větší." V dnešní době je možné udělat bestii s malými rozměry a Apple na to určitě má. Neříkám, že by měli odejít od těch velkých bestiích, které teď vyrábí, ale měli by dávat ohled na lidi, kteří mají menší ruce. Doufám, že SE 2 si zachová půvab designu kvůli kterému jsem se zamiloval do Iphone 4, 5, SE.

  14. Moje

    November 30, 2019 at 8:00 pm

    Za mne je super. Mám ho moc, moc rád.

  15. Panfrklik CR

    November 30, 2019 at 8:00 pm

    Určite lepší ako xs vlastným ho s som spokojný !

  16. Ladislav

    November 30, 2019 at 8:00 pm

    Co se vyplatí víc? iPhone X nebo XR? Mám v plánu si jeden z nich kupovat

  17. MC BALOG

    November 30, 2019 at 8:00 pm

    iPhone 7 má teleobjektyv..?

Leave a Reply