Cases & Protection – Apple (UK)

Designer IPhone 11 Pro Max X XS Max XR & AirPods Cases

IPHONE 11 CASE

iPhone 11 Recenzja – Najlepszy iPhone 2019 – lepszy od Xr i Xs | Robert Nawrowski



Dołącz do kanału i kliknij dzwoneczek, żeby nie ominąć kolejnych materiałów. Aktualne najniższe ceny: …

Fashion Supreme Style Small Waist Strap Lanyard Hard Shell Designer iPhone Case For Iphone 11 Pro Max X XS XS MAX XR 7 8 Plus

40 Comments

  1. Adam Bełza

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    IP 68????? Hahahaha dobry chwyt….. To by można było cały czas trzymać pod wodą telefon i z niego korzystac, IP 67 to się zgodzę.

  2. kuba 2727

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Płynność systemu podobno wcale nie jest taka świetna jak to utarło się w przekonaniach wielu.Po prostu I phony mają długie animacje.Taki Samsung Galaxy S10 jest szybszy od I Phona 11 mimo że ma trochę słabsze bebechy.Androidy już nie są mułami jak kiedyś a w Ios coraz więcej bugów się zdarza

  3. Kasia Gebauer

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Warto przerzucić się na 11 z 8+ ?

  4. Dziveq Official

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Szczerze mi bardzo podobają się te ramki w xr/11. Jak są one takie chude, go całość brzydko wyglada (według mnie).

  5. Darek Kasprzyk

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Świetna muza na początku oraz podczas recenzji !!! Roberto!!!! I na dodatek zmiksowałeś 🙂 jaki to utwór?? Proszę odpisać.

  6. Damian Wieczorek

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Mój pierwszy tak na dobrą sprawę Iphone. Wcześniej był tylko i wyłącznie Android. Od urządzeń z niskiej półki, przez średnią aż po flagowce. Kupiłem wczoraj i powiem tak – rewelacja. Przesiadłem się na niego z UWAGA Xiaomi Redmi 5 Plus. Absolutnie brak porównania. Dosłownie pod każdym względem. Dziewczyna ma XS'a i porównując oba obok siebie naprawdę ciężko dostrzec różnicę w rozdzielczości jak i technologii wykonania obu ekranów. Apple odwaliło kawał dobrej roboty. No cóż..wszystko wskazuje na to, że do Androida już nie wrócę. Nawet nie wspominam już o jakości audio. Zdecydowanie robi robotę .

  7. Olga narty

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Czemu na zdjeciach widac u mnie na telefonie pojawiają się widoczne pixele

  8. Damian Brzozowski

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Juz sredniaki za 1 tys zl sa lepsze niz srajfony i co najwazniejsze nie wybrakowane!

  9. Dariusz Mariusz

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Śiemka mam maxa nowego i faktycznie bateria coś pięknego zresztą cała reszta. Super recenzja pozdrawiam

  10. Kacper

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Który lepszy iphone? 11 czy XS?

  11. Jarek Marek

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    IPhone to najwienksze badziewie na swiecie a te ceny masakra. A co wodoszelnosci to kit jak wpadnie do wanny to i po iPhone

  12. Darek Dario

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Hej będzie recenzja samsung Galaxy watch Active 2

  13. Bambucza

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Aktualnie posiadam IP7 który jest moim pierwszym produktem od Apple. Chciałem się przesiąść na XS jednak po tym materiale stwierdziłem że nie warto. Niestety do 11 zrażają mnie ramki a wersja PRO to nie ten pułap cenowy. Zostaje mi czekać do przyszłego roku 🙂

  14. j0k3r

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Jakim cudem ten telefon moze wazyc "dokladnie tyle samo" co XR, skoro ma inna baterie, inne obiektywy i podzespoły? celowy zabieg Apple? watpię :/

  15. razdor1988

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Na pierwszego iphona by spróbować ekosystemu Apple będzie to dobry wybór?
    Chciałbym spróbować czegoś innego nie chce już 5 smartfonu z androidem z którego jest w miarę zadowolony.

  16. Kornelia

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Byłam dzisiaj w sklepie i przy okazji sprawdziłam te ekrany. Nie mam nawet najmniejszej wady wzroku, a nie mogę się przyczepić do ekranu „jedenastki”.
    Powiedziałabym nawet, że ma intensywniejsze kolory niż Oled.

  17. Damian W

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Większość narzeka na piksele w tym smartfonie. Moja dziewczyna go ma i ekran jest wyśmienity, różnica jest taka, że nie błyszczy jak OLED 🙂 Największe zalety to bateria – 2 dni 🙂

  18. Aga Sz

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    który lepszy 8+, X czy 11?

  19. Arthur Xorgorx

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Wydaje mi się ze ramki w 11 są ciut mniejsze niż xr, z ciekawości sprawdziłem mgsm i rzeczywiście 11 ma 80% pokrycia ekranem a xr 79%
    Porównując w sklepie minimalna różnice widać ma korzyść 11

  20. Gilberto De Piento

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    A daj spokój z tym przepłaconym pięć razy paździerzem

  21. Lucas G

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Jest brzydszy od xr a wcale nie jest lepszy sa takie same tak naprawde uzywam obu i stwierdzam fakt

  22. A Ch

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Mam pytanie czy w tej rozdzielczości co ma ip 11 można oglądać filmy na yt w 1080p?

  23. Niezależny

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Jako użytkownik Ip XS czuje że apple ru..a nas w dupsko bez zabezpieczenia nie dając w ios13 trybu nocnego. Sensor główny jest taki sam wiec to kwestia programowa. Niestety jestem hetero i bardzo mi się to nie podoba więc nadszedł czas pożegnania sie z produktami zachłannej firmy. Szkoda że żaden recenzent na to nie zwraca uwagi 🙁

  24. fzś

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Nowy iPhone a noth z przed lat 🤔

  25. Mateusz

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Jak podrasowany iphone XR czyli 11 może być lepszy od XS, to, że ma minimalnie lepszy aparat i nowszy procesor którego nikt nigdy nie wykorzysta tak jak mocy XS ! Dlatego wolę oglądać zagraniczne recenzje tam chociaż mówią prawdę, że nowe iphony to ciut odświeżone XR i XS w niczym nie są lepsze od poprzedników pomijając poprawione aparaty. W dodatku 11 ma tandetny wyświetlacz IPS a XS oleda tego samego co siedzi w 11 pro …….

  26. buhert

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Masz Tipo? Gratuluje 🙂

  27. Jacek bułat

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Miałem ok 2-miesięczna przygodę z huawei p30pro z oled i nie odczuwam absolutnie dyskomfortu jeżeli chodzi o wyświetlacz po powrocie do Iphone.Jest ok.

  28. DZEMFAN

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Wygląd – niczym nie różni się od modeli starszych i jakoś nikomu to nie przeszkadza, ale kiedy jest test lub kiedy wychodzi nowa xperia to wylewa się wiadro hejtu, że design ciągle ten sam… Ludzie są dziwni…

  29. Mikołaj Uriasz

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Nie bede się wypowiadał podaż setny o ramkach które nie są jakieś tragiczne. Ale aluminium jest wręcz lepsze od tej nieszczęsnej stali nierdzewnej która rysuje się od patrzenia ,brat ma X biała i oryginalne etui Apple gdzie ramka jest na dole odsłonięta po 3 miesiącach używania wyglada jakby jeździł tą ramką po betonie specjalnie. Natomiast szkło z tylu mogłoby być matowe również w 11, ale poza tym telefon fajny. Mi natomiast nie przeszkadza pudełkowa wersja systemu kupiłem go w dniu premiery i od początku nie zauważyłem żadnych błędów.

  30. Zuzanna M

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Z serii IP 11 to najładniejszy jest 11 a nie 11 pro lub pro max bo one wyglądają źle (aparaty ) jeden minus w wygładzenie to jabłuszko na środku to tak mnie w oczy razi 😵

  31. Michał Decowski

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Bardzo fajnie operujesz na swoich filmach kolorami, przyjemnie się to ogląda. Ode mnie plusik i subik.

  32. Paweł Makowiecki

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Na swoim przykładzie mogę powiedzieć ze 11 jest fajnym wyborem. Przesiadłem się z iphona 7 plus. Dla mnie ważniejsze jest to żeby telefon miał wsparcie jak najdłużej. Chyba już trochę mniej przykłada się wagę do mega wypasionych ekranów itp. Ja już w 7 plus nie potrzebowałem nic więcej w ekranie. Wydaje mi się ze duża liczba użytkowników iPhonów kupuje i aktualizuje na nowe modele ze względu na system. Używają telefonu do przeglądana stron robienia zdjęć. Może przez dwa lata zainstalowałem jedna grę która usunąłem po dniu. Dlatego chyba bardziej chodzi o system oraz wspolprece z pozostałymi urządzeniami od Apple. Dlatego dla mnie telefon jest naprawdę Ok. Nie wiem jak z innymi firmami ale np ja swojego 7 plus sprzedałem za 1100 zł wiec za 11 płace ontyle mniej. Co czyni cenę nie aż tak tragiczna.

  33. Tomasz Ccc

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Pamiętam początki RN. Ach szkoda gadać.

  34. seniorita

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    A ja dalej na Lumii 930, ktora ma OLED, a jest z 2k14 :DDDDDDDD

  35. Roman W.

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Przesiadłem się z 7 na 11 i wszystko jest pięknie tylko mam problem z Face Time. Mój głos słyszę w telefonie tego z kim rozmawiam i bardzo mnie to wkurza. Jaka może być tego przyczyna? A może to wina nowego IOS 13? A co do ramek Robert to w 7 były większe i nie przeszkadzało mi to 🙂

  36. Wojciech Iwan

    November 28, 2019 at 10:08 pm

    Mam go od pierwszego dnia i jak dla mnie nie ma wad (oprócz ceny, ale to subiektywne i przyjmuje też argumenty dlaczego tak jest). Na ramki zwracałem uwagę tylko pierwsze kilkanaście minut. Dodatkowo od razu zanurzyłem go w solidnym etiu (w tej sprawie jestem przykładnym Januszem) i ramek prawie nie ma. Jakość ekranu jest bardzo dobra i akurat sposób w jaki używam telefon stawia wyżej tego ipsa od amoleda. Podsumowując według mnie jest rewelacyjny. Robercie, dobry materiał. Fajnie, że nie bałeś postawić tak śmiałej tezy, jak w tytule. Mogłeś tylko podać jeszcze jedną, ważną zaletę 11 – dopłata do większej ilości pamięci jest najniższa w historii (równie niska była tylko w Xr).

Leave a Reply